Nieuwe nodig?

Iedereen weet hoe belangrijk het is om een goede eerste indruk te maken. In het huidige internettijdperk zal een groot deel van uw potentiële klanten uw website bezoeken alvorens te besluiten wel of geen zaken met u te doen.
Heeft uw website de juiste professionele uitstraling? Onze websites communiceren duidelijk wat uw bedrijf te bieden heeft. De navigatie, gebruikte kleuren en het ontwerp hebben de juiste look en sluiten naadloos aan op uw huisstijl. Gezamenlijk vergaderen we over de structuur, inhoud en pagina-indeling om uw bezoekers een optimale beleving te geven.

Wat voorzien wij op die wij bouwen?

Waarmee kunnen wij ?

Webshop

Met een online winkel worden uw producten of diensten overzichtelijk aangeboden en veilig verkocht. Romus Media bouwt webshops met een mooi overzicht van uw producten, veilige betaalmodule en veel functies op maat van uw bedrijf.

Auto verkoop module

Als autohandelaar kan u gemakkelijk zelf uw auto’s toevoegen die u te koop aanbiedt. De grootte van de foto’s die u uploadt worden automatisch aangepast.

Bedrijfsfilm

Kwalitatief beeldmateriaal trekt meteen de aandacht. Romus Media maakt betaalbare en professionele bedrijfsfilms voor uw website, youtube en sociale media kanalen.

Extra talen

In een land met drie officiële talen is een meertalige website natuurlijk geen uitzondering. We houden rekening met SEO in iedere taal en zorgen ervoor dat de bezoeker op eenvoudige manier van taal kan wisselen.