Werkwijze
Wij houden van een persoonlijke aanpak bij iedere klant en luisteren naar uw wensen.

Stap 1: Persoonlijk gesprek en offerte

Tijdens een eerste persoonlijk gesprek luisteren wij naar uw wensen en leggen wij onze diensten en de mogelijkheden uit. Aan de hand van dit gesprek maakt Romus Media een offerte voor u.

Stap 2: Marketing plan

Na een grondige marktverkenning en analyse van uw bedrijf wordt een marketing plan ontwikkeld. Deze vormt de basis voor uw website. Er wordt rekening gehouden met de doelstellingen en de doelgroep en er wordt dan ook bepaald welk type website door u wenst gemaakt te worden. Is uw website gericht op informatie, op communicatie of op e-commerce?

Stap 3: Ontwerp menu structuur en weergave inhoud

Dit is een schematisch overzicht dat met u wordt overlopen over hoe de menu structuur en de inhoud het best tot zijn recht zal komen.

Stap 4: Gegevens verzamelen

Gegevens, teksten, afbeeldingen enz. worden verzameld (bij voorkeur digitaal). De aangeleverde teksten worden geoptimaliseerd voor de beste resultaten met zoekmachines.

Stap 5: Ontwerp

Aan de hand van het marketing plan, de menu structuur en de aangeleverde gegevens wordt een ontwerp gemaakt, indien nodig gekoppeld aan bestaande huisstijl.

Stap 6: Van concept tot definitieve website

De concept versie van uw website wordt gepresenteerd en eventuele aanpassingen worden doorgevoerd. U kan de evolutie van deze evaluatie versie van uw website op een 'testadres' meevolgen.

Stap 7: Publicatie

De afgewerkte website wordt onder uw domeinnaam en uiteindelijke webruimte geplaatst.

Stap 8: De factuur

Na publicatie dient de factuur betaald te worden. Geen voorschotten dus tot nadat uw helemaal tevreden bent en uw website online staat.

Stap 9: Sitebeheer

Indien u wenst dat uw site door Romus Media zal worden ge├╝pdatet en beheert, dan sluiten wij een onderhoudcontract af. Indien wij uw website hebben voorzien van een CMS systeem, dan leggen wij u uit hoe u zelf de teksten en/of afbeeldingen kan aanpassen. Dit is steeds volledig gratis.