Webdesign
Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden voor u een professionele website met uitstraling.

Uw website als uithangbord van uw zaak

Iedereen weet hoe belangrijk het is om een goede eerste indruk te maken. In het huidige internettijdperk zal het grootste deel van uw potentiële klanten uw website bezoeken alvorens te besluiten wel of geen zaken met u te doen. Heeft uw website de juiste professionele uitstraling? Onze websites communiceren duidelijk wat uw bedrijf te bieden heeft. De navigatie, gebruikte kleuren en het ontwerp hebben de juiste uitstraling en sluiten desgewenst naadloos aan op uw huisstijl. Bezoekers moeten het prettig vinden om uw website te bekijken.

U wilt meer klanten en bezoekers naar uw website lokken?

Onderzoek heeft uitgewezen dat ongeveer 90% van de surfers via zoekmachines op een website terechtkomt. De gemiddelde surfer kijkt niet verder dan de eerste 30 zoekresultaten. U kunt dus maar beter een toppositie bekleden in die resultatenlijst. En dit is nu net wat zoekmachine-optimalisatie doet! Romus Media zorg ervoor dat uw website geoptimaliseerd is voor de termen die uw potentiële klanten gebruiken om naar u op zoek gaan. Hoe beter uw website geoptimaliseerd is voor die zoektermen, hoe meer geïnteresseerde bezoekers bij u terecht zullen komen! Bij de bouw van uw website zorgen wij voor een frisse code, die graag gelezen wordt door de zoekmachines.

Technieken die wij gebruiken

Een goed concept verdient goede code. Naast HTML maken we o.a. gebruik van XML, Javascript en PHP/MySQL. Onze websites zijn compatible met Internet Explorer (PC), Firefox (Mac en PC), Google Chrome (Mac en PC) en Safari (Mac). Om de juiste presentatie weer te geven van de html-documenten gebruiken we CSS. De inhoud en layout worden aan de hand van CSS gescheiden gehouden. Zo kunnen wij uw website realiseren en aanpassen vanaf het eerste voorontwerp tot het eindproduct.